Develop

 

Zonder ontwikkelaars bestaat er geen software. In een wereld die afhankelijk is van technologie wordt de rol van engineers van onschatbare waarde. Bekijk de video over hoe jij maatschappelijk kan bijdragen.

 

 

Wordt onderdeel van de bee-colony en zet je in voor zinvolle projecten en deel je kennis.

  • Leg contacten
  • Bouw mee
  • Zet je advies in
  • Deel kennis via de Bee-colony Github repository
  • Begeleiden van starters

 

 

Ontwikkelen met voldoening?

Als engineer wil je mooie projecten ontwikkelen waar je trots op bent.

Meld je aan door je beneden in te schrijven als engineer.

Lees meer over zingeving

Starters

Als beginnend software engineer heb je vaak nog een beperkte ideologie over het werk en de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Hoofdzakelijk blij dat je aan de slag kon gaan en goedgelovig over de geschetste toekomst vaak vanuit de werkgever. Je komt wel al langzaam achter je passies en talenten.

 

Mediors / Seniors

Als mid-career software engineer heb je vaak nog als doel een zo hoog mogelijk inkomen te verzamelen. Maar toch knaagt er langzaam al op iets het gebied van zingeving. Je collega’s zijn top, het inkomen is afdoende en de werkzaamheden zijn oké te noemen. Je volgt opleidingen en masterclasses en probeert je zoveel mogelijk te verdiepen in de technische- en domain materie van je dagelijkse werkzaamheden.

De keuze …

... MAAR. Ergens komt er een moment waarop je, op het zoveelste feestje of event, wordt gevraagd uit te leggen wat je zoal doet in je dagelijkse leven. En opeens heb je geen zin meer om het af te doen als : “Ik werk in de ICT …”,

Wil je met trots vertellen aan welke belangrijke projecten je hebt meegeholpen en wie je daar mee hebt geholpen.

Maak maximaal gebruik maken van je opgedane kennis, kunde, passies en talenten om een belangrijke bijdragen te leveren aan projecten die er wel toe doen en waar je trots op kan zijn.

Werk in een omgeving die daar voor open staat en waarin samenwerken en ‘Liftime Learning’ de standaarden zijn. Mensen leren kennen met de zelfde hoeveelheid passie.

Zodat bij het bereiken van je pensioengerechtigde leeftijd het haast als en straf aanvoelt om te moeten stoppen maar je voldaan en tros bent waar je aan bijgedragen hebt.

Have a BEE idea?

Heb jij zelf software ideeën of zie jij een bepaald probleem in de maatschappij waar jij je voor wilt inzetten. Misschien loop je zelf tegen zaken aan waarvan je denkt dat het beter zou kunnen. Of zie je mogelijkheden om een steentje bij te dragen. Stichting Bee-Ideas kan je helpen!

Mail ons >

Sign up for our BEE newsletter!